- 1/2 csésze sárga felezett mungóbab
- 1,5 csésze víz (ha hígabb dhalt szeretnénk, lehet több is)
- 1/4 tk. kurkuma
- 1/3 tk. só
- 1/3 csésze spárga vagy zöldbab apróra vágva
- 1 ek. oliva olaj
- 1 ek. vaj
- 1/4 piros kaliforniai paprika apróra vágva
- 2 ág friss bazsalikom (apróra vágva)
- 2 ek petrezselyem (apróra vágva)
- Mossuk meg a dhalt, öntsük a forrásban lévő vízbe és főzzük 20 percig.
- Oliva olajon pirítsuk meg a paprikát és a spárgát, öntsük a dhalhoz a vajjal és a bazsalikommal együtt, majd főzzük még 10 percig.
- Sózzuk, és tálalás előtt keverjük bele a petrezselymet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése